HOROSKOP I VARALICE: Ovnovi se svađaju, Bikovi menjaju navike, a pripadnike ovog horoskopskog znaka UVEK UHVATE

HOROSKOP I VARALICE: Ovnovi se svađaju, Bikovi menjaju navike, a pripadnike ovog horoskopskog znaka UVEK UHVATE

14 маја, 2018 Off By botanika

Strelac bi da se raspravlja

 

Oni varaju onda kad više nisu srećni s partnerom i kad im nedostaje fizičke privlačnosti. Otkriće ih često filozofiranje. Muškarac Strelac će ponavljati da je veza postala monotona, a pripadnica ovog znaka partneru neće ništa braniti i propagiraće ravnopravnost. Ali pre nego što partner sumnje potvrdi dokazima, Strelčevi će sami priznati neveru.

 

Jarac vara, ali ne dugo

 

Jarčevi će varati ako ih partner stalno uzima zdravo za gotovo i ako se osećaju jadno u odnosu. Tad se upuštaju u aferu koja će im doneti sigurnost i utehu. Upuste li se u neveru, to može da bude i kraj dosadašnje veze jer im strašno smeta što su razapeti na dve strane. Ako je reč o prolaznoj avanturi, njihov partner za nju najverovatnije nikad neće ni saznati.

 

Vodolija se odaje

 

I muškarci i žene Vodolije, ruku na srce, ne varaju često, ali ako to rade, to će svom partneru skoro i nacrtati. Biće veoma nezainteresovani za odnos, govoriće dvosmislene izjave o budućnosti, predlagaće da imaju otvorenu vezu ili da u njoj naprave malu pauzu. Žena Vodolija govoriće da joj treba više druženja i da je veza počela da je guši, a na svaki pitanje o neverstvu reagovaće odbrambeno.

 

Ribe nisu dosledne

 

Ribe mogu da vole više partnera odjednom i da se prema svima odnose isto. Umeju lako da se izgube u sopstvenim lažima, a najbolje ćete ih razotkriti ako malo popiju. Tad će progovoriti o svemu, a sutra će, naravno, sve poreći. Ako im je partner da dokaz, histerisaće i pašće u depresiju, ali ga ipak neće ostaviti.

Стране: 1 2 3