HOROSKOP I VARALICE: Ovnovi se svađaju, Bikovi menjaju navike, a pripadnike ovog horoskopskog znaka UVEK UHVATE

HOROSKOP I VARALICE: Ovnovi se svađaju, Bikovi menjaju navike, a pripadnike ovog horoskopskog znaka UVEK UHVATE

14 маја, 2018 Off By botanika

Ovan postaje svadljiv

 

Ako Ovan vara, to znači da im ne posvećujete dovoljno pažnje, a to mogu raditi i iz osvete ako su mnogo povređeni. Kad prevare, postaju uznemireni. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena Ovan će prigovarati u vezi sa izgledom, često će se svađati i govoriti da niste isti kao pre. Ako idu da se se nađu s ljubavnikom ili ljubavnicom, brzo će izjuriti kroz vrata.

 

Bik menja navike

 

Pripadnici ovog znaka u prevaru se upuštaju zbog rutine u odnosu, ali i usled jake seksualne privlačnosti prema nekoj novoj osobi. Iako vešto skrivaju osećanja, Bikove otkriva iznenadna i preterana briga o izgledu (kupovina nove odeće ili često odlaženje kod frizera ili u teretanu). Nagla promena navika, češći izlasci i skrivanje mobilnog telefona dovoljan su razlog za sumnju.

 

Blizanci uvek imaju alibi

 

Pripadnici ovog znaka varaju onda kad nema šanse da se to sazna, ili ako im nije stalo do odnosa u kojem jesu. Kad varaju, vrlo su mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Neretko angažuju prijatelje da im služe kao alibi. Uvereni su da ih ne možete uloviti u preljubi, pa se vremenom opuste. Zaskočite li ga i na brzinu mu postavite zamku s nekoliko unakrsnih pitanja, zbuniće se i tako se otkriti.

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2 3