4 glavna ALFA MUŽJAKA u horoskopu… Blago ženama koje su udate za NJIH!

Da se malo našalimo… Kako Vukajlija definiše ALFA MUŽJAKE:

 

1. Moderno ime sa kablovskih televizijskih kanala za nesto poput ovna predvodnika ili predvodnika copora. Sada je taj muzjak u naslovu dobio grcko slovo sto ga cini nekako vaznijim, drevnijim pa i misticnijim. Uloga alfa muzjaka je da predvodi stado, copor, jato, … i da jebe sve sto je zensko u istom, a ako mu se omakne pa u zaru opali istopolnog drugara ne zamera mu se mnogo. Zbog lepote naziva “alfa muzjak” ni ljudi ne odolese da pojedine svoje pripadnike oznace kao takve. Mada dilema opravdanosti dodeljivanja ove titule neumoljivo stoji. Da li je to zbog jebanja svekolike raje ili neceg drugog procenite sami.

 

2. U životinjskom svetu mužjak predvodnik, vođa čopora.
Muškarac koji se nameće u društvu kao veliki šmeker i ljubavnik. Najčešće je potpuno ubeđen da je neodoljiv i da su sve cice zatreskane u njega.

 

3. Po osnovnoj definiciji u životinjskom svetu jer tamo i postoje “mužijaci” to je da kako mužijak predvodnik -frajer br 1
kao sinonim koristi se i u ljudskom rodu da bi predstavio umišljenog , nadobudnog naduvenka obrijane glave , kajlom oko vrata i par plavuša oko sebe (koje šeta danima da ih nekako izmori)

 

4.

Na-ovaj-ili-onaj-način dominantna jedinka u čoporu koja uživa prvenstvo u…pa, u svemu, bilo da je u pitanju taženje žeđi, gladi ili jednostavno krkačenje najbolje pičke koja je imala tu sreću da se zatekne na teritoriji dominantnog suverena baš za trajanja sezone parenja. Mada, nije da alfa jebe samo za vreme sezone parenja. Čak naprotiv.

*tup, tup, tup, tup*
– Izlizaćeš đonove tako.
– Molim te brate, idi, jedi. Crkoh od gladi. Ja ne mogu prvi zahvatiti sa švedskog stola. Ne može ni Srle. Mi jednostavno nemamo u sebi tu lidersku crtu. Ti imaš. Molim te, ne mogu još dugo izdržati. Idi, probij led, uzmi žrtvu koja ti je prineta pa da i mi prašinari nešto stavimo pod zub.
– Dozvolite.

– Frajeru, tri Konkorda na šest sati, latinično VE formacija. Ako im uspeš oboriti kraljicu i radilice će lako pasti, a odatle ćemo mi preuzeti. Mesec jeste mlad, al’ je zato sila sa tobom večeras. Sruši taj matrijarhat.
– Dozvolite.

Komentariši