Neki horoskopski znaci danas imaju jaku želju za brakom i decom…

Neki horoskopski znaci danas imaju jaku želju za brakom i decom…

13 маја, 2018 Off By botanika

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste čekali na poslovno napredovanje, dolazi taj trenutak! Bićete zadovoljni novonastalim okolnostima. Sve okolnosti vam idu u prilog i bićete veoma zadovoljni stanjem.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja bi mogla da ima donekle hladan stav, ali planirate da se potrudite oko nje. Pružićete joj svu svoju pažnju i strpljivo čekati da vam uzvrati emocije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi sada mogli da vam budu prilično osetljivi. Posetite stomatologa prvom prilikom. Vodite računa o redovnoj higijeni.

JARAC

POSAO: Očekuju vas povoljna sudska rešenja. Dobar je dan i ako se bavite dodatnom edukacijom ili planirate neke ispite. U svakom slučaju se može reći da vas danas sreća prati.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja je prilično slobodnog i avanturističkog duha! Potrebno vam je da sa njom malo pobegnete iz svog okruženja i da nađete način da se opustite.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije! Boravak u prirodi, na svežem vazduhu vas regeneriše. Razmislite o nekom vikend putovanju van grada ili nekoj avanturi, izletu…

VODOLIJA

POSAO: Bićete zadovoljni dešavanjima na polju finansija. Nemate ni jedan razlog za brigu na ovom polju. Sve vam ide od ruke i materijalno ste ušuškani. Možete da očekujete dobar dan.

LJUBAV: Ukoliko ste imali neke sumnje ili probleme sa ljubomorom, danas ćete se uveriti u iskrenost voljene osobe. Pred vama je period u kojem postepeno, korak po korak, rešavate sve probleme.

ZDRAVLJE: Potrebno je da stvarate zdravije životne navike. Reovna fizička aktivnost za vas moe da bude veoma važna. Potrudite se da više računa vodite o sebi i svom zdravlju.

RIBE

POSAO: Ukoliko planirate da neke svoje ideje i projekte predstavite javno, naići ćete na odobravanje i pohvale. Možete da očekujete da će vas okolina u svemu podržavati.

LJUBAV: Veoma je povoljan dan za ulazak u ozbiljnu vezu ili za sklapanje braka. Ljubavna situacija je odlična! Ukoliko ste već u braku zajedno sa partnerom razmišljate o deci.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi na polju zdravlja. Osećate se odlično u svojoj koži i ništa vam ne nedostaje. Imate dovoljno snage za sve obaveze koje su ispred vas i inspirisani ste.

Стране: 1 2 3