Neki horoskopski znaci danas imaju jaku želju za brakom i decom…

Neki horoskopski znaci danas imaju jaku želju za brakom i decom…

13 маја, 2018 Off By botanika

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas povoljan dan ako rešavate neka imovinska pitanja. Konačno dobijate ono što vam sleduje. Nasledstvo ili kredit takođe možete dobiti- sve što ste očekivali.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo druženje sa osobom koja živi u vašoj blizini. Moguće je da želite da budete češće sa njom. Nije vam lako da joj otvoreno priznate svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je stomak osetljiv pa je važno da izbegavate namirnice sumnjivog porekla, kao i da proveravate rok trajanja kada kupujete hranu.

RAK

POSAO: Pred vama je izrazito povoljan dan tokom kog ćete ostvariti puno pozitivnih poslovnih koraka i promena. Sve vreme ste dobro organizovani, vredni i aktivni. To vam jako prija.

LJUBAV: Lako pokazujete svoja osećanja i dobijate podršku voljene osobe. Možete da računate na nju u svakom trenutku. Pred vama je jako dobra faza za nova ljubavna dešavanja ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude nikakvih problema kod vas. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Možete da računate na odlično stanje kada je u pitanju vae zdravlje.

LAV

POSAO: Poboljšanje finansija koje vam dolazi će vam značajno popraviti raspoloženje i dati novu motivaciju. Možete da očekujete da ćete doći do ostvarenja svojih želja.

LJUBAV: Verujete u svoja osećanja i želite mir i stabilnost sa osobom koju volite. Planirate bračnu zajednicu. Očekuje vas jako povoljan period za emotivno polje. Lepo ćete se osećati.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neki užitak danas i opustite se! Nema naznaka za bilo kakve probleme sa zdravljem. Dobro se osećate u svojoj koži i odlično ste raspoloženi!

DEVICA

POSAO: Sada sve zavisi od vaših odluka. Ako imate pravi uvid u situaciju, pokrenućete neka ključna dešavanja i promene. Potrudite se da date sve od sebe kako biste rešili stvari na pravi način.

LJUBAV: Na prvo mesto stavljate odnos sa voljenom osobom. Neophodno vam je da neke stvari na ovom polju jasno definišete. Ne volite da budete u neznanju niti da lebdite sa očekivanjima.

ZDRAVLJE: Manji pad pritiska je moguć. Očekuje vas dan u kom nećete imati baš dovoljno energije za sve što je ispred vas. Potrebno vam je više sna, više odmora, više vremena za opuštanje.

VAGA

POSAO: Verujete u svoje ideje kao i u svoje sposobnosti. Unutar sebe ste mirni jer znate da imate mnogo toga da ponudite. Pred vama je jako povoljan dan za poslovno polje.

LJUBAV: Ukoliko se budete upustili u neku tajnu vezu sa osobom u zemljanom znaku, neće potrajati i može da se desi da vaša očekivanja ne budu ispunjena. Pripremite se za manja razočarenja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte bilo kakav oblik poroka. Unos alkohola bi sada mogao jako da vam škodi. Potrudite se da pijete više čiste vode i generalno da menjate svoje navike.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate pozitivnom ishodu obavljenog posla. Imate utisak da su se sve kockice savršeno složile. Pred vama je period u kojem će poslovi ići u najboljem smeru.

LJUBAV: Odnos sa Devicom bi mogao da bude zanimljiv ali i Blizanac vas takođe intrigira. Pred vama je period u kojem ćete imati veću mogućnost izbora na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Pred vama je veoma povoljan dan! Nema problema sa zdravljem. Možete da očekujete da ćete imati puno energije i da ćete se dobro osećati u svojoj koži.

 

Nastavak na strani br. 3

Стране: 1 2 3