Lepote koje samo Srbija ima! Upoznajte čari Srpskih sela…

Lepote koje samo Srbija ima! Upoznajte čari Srpskih sela…

13 маја, 2018 Off By botanika

 

Kamena Gora

Ovo mesto se nalazi u blizini Prijepolja na jugozapadu Srbije. Ovo je tipično planinsko selo koje je očuvanu od ruku civilizacije. Neki će vam reći da je ovo najlepše mesto u Srbiji, što će svakako biti opravdano, a neko će reći za ovo mesto da je ovo i ukradeni deo raja koji je prenet na zemlju. Kamena gora je nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje prirode, gde u njoj možete maksimalno da uživate!

 

Mionica

Prelepo ušuškano mesto u blizini Valjeva, nadomak Duvčibara. U ovome selu se nalazi jedno zanimljivo gazdinstvo-Gostoljublje, u kome se možete kvalitetno odmoriti i uživati u čarima prirode na vrlo autentičan način.

 

Tršić

U ovome selu osetićete mešavinu kulture, istorije, prelepe prirode i starih kuća koje automatski vraćaju u prošlost. Ovo je i rodni kraj Vuka Karadžića i mesto najstrije manifestacije, Vukovog sabora. Guste šume, i reke koje ih ukrašavaju uz cvrkut ptica je zaista nešto što svakao od nas treba da doživi i vidi.

 

 

Zaovine

Pančićeva omorika, Zaovinsko jezero, Tara mislimo da je i ovo sasvim dovoljan razlog da se poseti ovo mesto i da se oči nagledaju najlepših prizora ovoga kraja, zaista ljubav na prvi pogled.

 

Sopotnica

Karakteristika ovoga kraje jesu planinske kućice, vodopadi. Selo na 1000m nadmorske visine je biser ovoga  starovlaškoh kraja. Ovde možete i da uživate u jedninstvenoj kuhinji ovoga kraja uz vruću pogači i mlad kajmak što je uvek bila idealna kombinacija. Zaista uzivanju nema kraja.

Стране: 1 2