„Druga žena“ nije majka i da ne može da razume kako se moja deca osećaju… Brutalno iskreno pismo ljubavnici MOGA MUŽA.

„Druga žena“ nije majka i da ne može da razume kako se moja deca osećaju… Brutalno iskreno pismo ljubavnici MOGA MUŽA.

13 маја, 2018 Off By botanika

 

Napisala je i kako je ljubavnica sebi davala previše za pravo. Davala je savete za poslove oko kuće, plela je kosu njenoj ćerki i sugerisala je u koje restorane je njen muž mogao da ode. U međuvremenu je njen muž dolazio kući između 9 i 10 uveče svakog dana.

 

„Šta je bilo važnije od toga, da vidi svoju preslatku decu kako se kupaju uveče, kako pijuckaju jogurt i slušaju priče pred spavanje“, nije umela da objasni ona.

Čak je pokušala da se promeni kako bi njen muž obratio pažnju na nju.

 

„Smršala sam, ofarbala sam se u plavo, bolje sam kuvala i bila sam bolja majka. Ali ništa, ništa nije moglo da promeni njegov prazni pogled kada je bio u mojoj blizini“, rekla je.

 

Nesrećna žena je pokušala i da prati svog muža preko aplikacije i videla je da je zaista bio u kancelariji do kasno u noć svakog dana, ali sa kim? A on? On je insistirao da vredno radi za svoju porodicu.

 

Ona je priznala da u probleme u braku ne može u potpunosti da krivi ljubavnicu, jer je bilo očigledno da se njen muž udaljava.

 

Ipak, istakla je da ta „druga žena“ nije majka i da ne može da razume kako se njena deca osećaju i koliko to nju boli.

 

„Ne shvataš kako je kada razumeš bol svoje dece, koja pitaju gde im je tata svake večeri. I da im na kraju kažeš da se on više neće vratiti. Jednog dana i ti ćeš se naći na mom mestu. Jednog dana, možda za tri godine ili možda za deset, ti ćeš sedeti kući sa hladnom večerom i čašom vina, dok tvoja deca spavaju, a ti se pitaš gde ti je muž“, završila je ona svoje pismo.

Стране: 1 2